Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

Daha iyisi değil, EN İYİSİ🤜🤛 PEYKAN🍉 ✅Güçlü bitki yapısı ✅Mükemmel kırmızı renk ✅Kaliteli meyve ✅Yüksek tonajlı ✅Ta… https://t.co/9TmKPbbV9R
Satış Noktalarında Farkı Yaratan Çeşit: DEMİRÖZ🍅 ✅ Yüksek Verimli ✅ Çok Sert ✅ Mükemmel Kırmızı Renk ✅ Mükemmel Le… https://t.co/U4bCfUNPIr
Her baba, çocuğunun kahramanıdır. En eğlenceli oyun arkadaşımız, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, en iyi arkadaş… https://t.co/yoBGpAKHv8
Kırkağaç Tipi Kavunda Önder Çeşit ⭐ANKA⭐ Tonajıyla üreticinin, kalitesiyle satıcının, lezzetiyle tüketicinin yüzün… https://t.co/FJHoxqSc3J
💥YENİ SİVRİ BİBER ⭐️VAROL Yüksek verimiyle üreticinin, kalitesiyle tüccarın aradığı çeşit: VAROL Bitki: Sivri biber… https://t.co/Xgc32apEPA
"Lezzet Muhteşem, Kalite Kallavi" Bitki: Piel de Sapo kavun (Ankara kavunu), güçlü, erkenci, meyveleri örtmesi iyi… https://t.co/MOonj6dbRc
Güzlük Tane Domateste Lider Çeşit: 🍅 DEMİRÖZ 🍅 Çok Verimli Çok Sert Mükemmel Renk ve Lezzet Üstün nitelikli özelli… https://t.co/nlVq7naFhj
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun. #ramazan #ramazanbayramı #ramazanbayrami https://t.co/oXrqEfwivz
Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun. https://t.co/yzwmrKiNDU
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!🇹🇷 #19MAYIS #19MAYIS1919… https://t.co/2KtS07nq6r
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2020
YÜKSEL TOHUM Maskot