Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

YENİ NESİL JALAPON: ERSAN F1 ✅ Yüksek Verim ✅ Güçlü Bitki ✅ Boğum Arası Kısa ✅ Koyu Yeşil Meyve Yetiştirme Dönemi:… https://t.co/kwqMv2hd0y
ARANAN EFSANE KIRMIZI 🍅ÖZKAN🍅 ✅ Sıcakta Yüksek Meyve Tutumu ✅ Mükemmel Renk ✅ Sert ve İri Meyve Yetiştirme Dönemi:… https://t.co/6bWtXCAPkt
TEK SEZONA TAZE KAN 🍅TAYKAN Üstün nitelikli özellikleriyle tek sezona aranan kan bulundu! ✅Boğum Arası Kısa ✅Muhteş… https://t.co/w52acGZ3Si
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🇹🇷 #19mayis #19mayisgenclikbayrami #19mayis1919… https://t.co/GmhF5DyWBU
Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun. https://t.co/zWKNApQQjl
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun. #ramazan #ramazanbayramı #RamazanBayramı https://t.co/FSZ5K5Oo7i
Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun. #KadirGecesi https://t.co/JlNh6eeZGX
İçindeki çocuk hiç büyümeyenlerin de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun! 😇 #23Nisan… https://t.co/l2z4IuXe2Z
Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Kutlu Olsun! 🇹🇷 #CanakkaleGecilmez https://t.co/W8Za307Pqj
Berat Kandilimiz Mübarek Olsun. #BeratKandili https://t.co/STf1uz9Lsc
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2022
YÜKSEL TOHUM Maskot