Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun! 👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫… https://t.co/gYFMbbRIhr
ÜRETİCİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN BADEM: YT 195 🥒 ✅ Yüksek Verim ✅ Kısa Boğum Arası ✅ Güçlü Bitki ✅ Sıcak ve Soğuk Adap… https://t.co/4SEKGMDay1
Geç Güz Döneminin En Verimlisi ⭐ AKUSTİK ⭐ Verim ve kalite olarak rakiplerinin çok önünde! ✅ Verimli ✅ Güçlü Bit… https://t.co/oZIMN74zeF
Yeni Badem Hıyar Çeşidimiz: ⭐️🥒YT 195🥒⭐️ ✅ Güçlü Bitki ✅ Boğum Arası Kısa ✅ Yüksek Verim ✅ Yüksek Kalite ✅ Meyve S… https://t.co/Sy7upJ2x88
🍅ÖZKAN🍅 ⭐️Erken Güz ve Bahar Döneminin Yıldızı⭐️ ✅Boğum Arası Orta ✅Çok Erkenci ✅Güçlü Bitki ✅Yüksek Verim ✅Sıcağa… https://t.co/Z9eoLCSHvt
Gelişmiş ülke olmanın yolu, bilimsel yönü güçlü Ar & Ge projeleri üretmekten geçer. "Türkiye'nin Ar & Ge Harcamala… https://t.co/fRpmS5UYvp
İSTENEN TÜM ÖZELLİKLER TEK ÇEŞİTTE BULUŞTU: YT 195 (Badem Hıyar) 🥒 ✅Güçlü Bitki ✅Boğum Arası Kısa ✅Yüksek Verim ✅Y… https://t.co/om81Q3fVp2
https://t.co/yY6s3h0fdn Bir çocuğun gülüşünde, Bir öğretmenin kaleminde, Bir askerin selamında, Bir fabrikanın gür… https://t.co/etN1KF8gEo
⭐KARPUZSA İŞİNİZ, KARPUZ BİZİM İŞİMİZ!⭐ ÜSTÜN: Sera, alçak tünel, açık tarla. ŞAHMARAN: Sera, alçak tünel, açık ta… https://t.co/fWnw8XQw1i
https://t.co/PwEkRwkptu Elektriğini Güneşten Üreten Çevreci Tohum Firmasıyız!☀️ Doğayı koruyor, gücümüzü ondan alı… https://t.co/pm9pZxh0od
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2020
YÜKSEL TOHUM Maskot