Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

https://t.co/KrhcM3DaQV Her çocuk bir tohumdur... Tohumlar fidan olup büyürken her adımda yanımızda olan, yolumuza… https://t.co/3XrV4MKyPM
🍅 ÖZKAN F1 ve LOGO F1 TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ 🥒 📍 16 Kasım Çarşamba Günü (Yarın), Saat: 08:00-11:00 📍 Konakl… https://t.co/ud8RM8PEPr
🍅 ÖZKAN F1 TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ 🍅 📍 12 Kasım Cumartesi Günü (Yarın), Saat: 10:00-16:00 📍 İsa Uçar Serası,… https://t.co/wCrI8kr8LN
Yaptıklarına paha biçilemez, emeklerinin hakkı ödenmez... Bu emeklere layık olmak için 30 yılı aşkın süredir, açtığ… https://t.co/IkRfpGdc09
🍅 ÖZKAN F1 TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ 🍅 📍9 Kasım 2022 Çarşamba Günü, saat 06.00-11.00 arası Ortaca Toptancı Hali… https://t.co/NoMm1cOQZX
🍅ÖZKAN F1 TARLA GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ!🍅 📍3 Kasım Perşembe Günü (YARIN), Saat 10.00-15.00 arası 📍Payallar Mahallesi… https://t.co/wux0wcVFfN
Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun! 🇹🇷 #29ekim #29ekim1923 #29ekimcumhuriyetbayramı #cumhuriyetbayramı… https://t.co/8KyXkkzoMu
KAZANDIRAN ÇEŞİT: LOGO F1 🥒 ✅Güçlü Bitki ✅Çok Verimli ✅Soğuk Toleransı Yüksek ✅Hafif Damarlı Meyve ✅Kaliteli, Sert… https://t.co/uPAnBlQyS4
🍅 SANCAKTAR TARLA GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ 🍅 13 Ekim Perşembe Günü saat 12.00-15.00 arasında üreticimiz Üzeyir Uğuz ta… https://t.co/Pu03L8PrhT
Hayal Ettiğinizden Fazlası: BURHAN 🍅 ✅ Meyve 300 gr ✅ Erkenci ✅ Çok Güçlü ✅ Yüksek Tonajlı ✅ Raf Ömrü Uzun ✅ Boğ… https://t.co/1US8cBY7GY
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2022
YÜKSEL TOHUM Maskot