Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

ELLİ ⭐BADEM HIYAR SEGMENTİNDE VAZGEÇİLEMEYEN ÇEŞİT⭐ ✅ Multi ✅ Küçük Yapraklı ✅ Boğum Arası Orta ✅ Yüksek Verim ✅ T… https://t.co/q0iQbCurEE
İSTENEN TÜM ÖZELLİKLER TEK ÇEŞİTTE BULUŞTU: YT 195 (Badem Hıyar) 🥒 ✅Güçlü Bitki ✅Boğum Arası Kısa ✅Yüksek Verim ✅Y… https://t.co/GKtsFPXVfk
Bu dolmanın içini üreticimizin istekleri ile doldurduk! ⭐ TESLA ⭐ ✅ Güçlü ✅ Erkenci ✅ Yüksek Verimli ✅ İnce Kabukl… https://t.co/tfwk9oR3iC
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun! #30Agustos #30AgustosZaferBayrami #ZaferBayramı https://t.co/jFOcnd87m0
Aşure Günümüz Kutlu, Aşureniz Bereketli Olsun! #aşuregünü #asuregunu https://t.co/Wezgkyr0vW
Tonajıyla üreticinin cebini güldüren badem: KITIR 🥒 ✅ Güçlü Bitki ✅ Boğum Arası Kısa ✅ Yüksek Verimli ✅ 10-12 cm ✅… https://t.co/4A0NmZy9xK
Mükemmel görecelidir, henüz ALTAR dikmediyseniz.🍅 ✅Çok Erkenci ✅Güçlü ✅Mükemmel Renk ✅Sert ve Kaliteli ✅Yuvarlak M… https://t.co/XpxifCsJT1
PEKBAL: Şeker Domates ✅ Tatlı, Çok Lezzetli ✅ Erkenci ✅ Güçlü, Boğum Arası Kısa ✅ Çok Verimli ✅ Kaliteli, Çatlama… https://t.co/0WJtawgYYk
PAZARIN LİDERİ OLMAYA GELEN ÇEŞİTLERİMİZDEN VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ!🏆 ⭐ Fiyonk ⭐ Motif ⭐ Manto ⭐ Mozole… https://t.co/I59Ha4kOHe
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2020
YÜKSEL TOHUM Maskot