Yüksel Tohum Veri Politikası

Yüksel Tohum A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tüm paydaşlarımız,  ziyaretçilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız dahil gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi ve verisi işlenen ilgili kişilerin haklarını etkin şekilde kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, internet sitemizi ve www.tohumsanati.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz tüm kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri Yüksel Tohum A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına göre gerçekleştirmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verinin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz.


Kişisel verilerin korunması için mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini almaktayız.


İşbu Politika, ticari veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin KVKK'da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri içerir.


Ziyaretçilerimiz, bayilerimiz, ülke distribütörlerimiz, müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, üçüncü kişiler de dahil olmak üzere Yüksel Tohum tarafından işlenen tüm kişisel veriler bu politikanın kapsamındadır.


Politikamız, şirket'in sahibi olduğu ya da şirket tarafından yönetilen, tüm kişisel verilerin işlenmesine yönelik faaliyetlerde uygulanmakta olup KVKK ve kişisel verilere ilişkin ilgili diğer mevzuat ve bu alandaki uluslararası standartlar gözetilerek ele alınmış ve hazırlanmıştır.

🎖YAYLA ÜRETİMİNDE ZİRVEYE OTURAN ÇEŞİTLER PAYLAŞMAKLA BİTMEDİ 😊 🌟YT 195-Badem 🌟KITIR-Badem 🌟GÜLPEMBE-Pembe 🌟DİLEK-… https://t.co/7Ln1BgkIWW
Yayla bölgeleri üreticileri bu sezon da çeşit tercihlerini kaliteden yana kullanıyor. Üretimde çeşitliliğin artması… https://t.co/kF82JLAfeQ
Hayal Ettiğinizden Fazlası: BURHAN 🍅 ✅Meyve 300 gr. ✅Erkenci ✅Çok Güçlü ✅Yüksek Tonajlı ✅Raf Ömrü Uzun ✅Boğum Ar… https://t.co/gytUogiYdQ
Yeni yılda yepyeni çeşitlerle damga vuruyoruz! ⭐EN İYİLER İÇİNDEN MUHTEŞEMLERİ SEÇTİK⭐ 🆕Lokman 🆕Sarvan 🆕Kıraç 🆕Çözü… https://t.co/Fq0WmLQgKr
Yurtiçi Satış & Pazarlama Ekibimizle #YerliyizHerYerdeyiz ! Her geçen gün büyüyen ekibimiz, üstün nitelikli çeşitl… https://t.co/cIEnUtT7Jj
2021'in tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini, üreticimizin yüzünü güldüren bir yıl olmasını diliyoruz.… https://t.co/6qVM0bYfbe
DAHA VERİMLİSİ YOK! 🌟ULUHAN🌟 🆕 Yeni Oval Kokteyl Domates ✅Güçlü Bitki ✅Yüksek Hastalık Toleransı ✅Yüksek Soğuk Per… https://t.co/jqQ7wneHML
GÜCÜYLE LEZZETİYLE PEMBE DOMATES SEGMENTİNİN BAŞ TACI 👑 GUSTO 👑 ✅ Güçlü Bitki ✅ İri Meyveli ✅ Çok Erkenci ✅ Tat v… https://t.co/dQ0D5bVDj4
👑 LİDYA 👑 ÇARLİSTONUN KRALI ✅Güçlü Bitki ✅Mükemmel Kış Verimi ✅TSWV Toleransı ✅Körüksüz Düz Meyve ✅Raf Ömrü Uzun… https://t.co/GWuFZ30SmH
KARPUZUN MİMARINDAN USTALIK ESERİ: USTA 🍉 ✅Erkenci ✅Orta Güçlü Bitki ✅Meyve İçi Mükemmel Kırmızı ✅Gevrek ve Sulu ✅… https://t.co/t6jJ1cK6xE
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2021
YÜKSEL TOHUM Maskot