İş Başvuru Formu’yla İşlenen Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni

Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Yüksel Tohum Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.İş Başvuru Formu’nda paylaşacağınız:

1) Kimlik ve iletişim bilgileriniz; çalışan adayı ile irtibat kurulabilmesi ve çalışan adayının işe kabul edilebilmesi halinde özlük dosyasının hazırlanabilmesi amaçlarıyla,

2) Askerlik durumu, çalışanın iş sözleşmesi süresince çalışmasını kesintiye uğratabilecek bir durumu olup olmadığının tespiti ve 1632 No.lu Askeri Ceza Kanunu md. 75 hükmüne uyum sağlayabilmemiz amacıyla,

3) Öğrenim bilgileriniz; adayın iş için yeterli mesleki deneyim ve eğitim bilgisine sahip olup olmadığının tespiti amacıyla, 

4) Tamamlayıcı bilgiler, işe uygun olup olmadığını daha iyi analiz etmek, talep edilen işi, ücret beklentinizi tespit etmek, fazla mesai altında çalışıp çalışmayacağınızın, vardiyalı çalışıp çalışmayacağınızın tespiti amaçlarıyla,

5) Referans bilgileri; hakkınızda referans alabileceğimiz kişilerle görüşebilmek ve sizin iş için uygun olup olmadığınızı tespit edebilmek amacıyla,  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenmektedir.

Söz konusu kişisel verileriniz, Kanun’un 5. maddesinde yer alan ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik olmayan yollarla işlenmektedir. Kişisel verileriniz, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Kurşunlu Mah. Madenler Sk. No:12/A Aksu/Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected]eltohum.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🇹🇷 #19mayis #19mayisgenclikbayrami #19mayis1919… https://t.co/GmhF5DyWBU
Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun. https://t.co/zWKNApQQjl
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun. #ramazan #ramazanbayramı #RamazanBayramı https://t.co/FSZ5K5Oo7i
Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun. #KadirGecesi https://t.co/JlNh6eeZGX
İçindeki çocuk hiç büyümeyenlerin de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun! 😇 #23Nisan… https://t.co/l2z4IuXe2Z
Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Kutlu Olsun! 🇹🇷 #CanakkaleGecilmez https://t.co/W8Za307Pqj
Berat Kandilimiz Mübarek Olsun. #BeratKandili https://t.co/STf1uz9Lsc
Tüm Güçlü Kadınların Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! 👷🏻‍♀👩🏽‍⚕👩‍🌾👩🏾‍🍳👩🏼‍🎓👩🏻‍🏫🧕🏻👩‍💼👩🏻‍🔬 #dünyakadınlargünü https://t.co/pjUX8LM9HX
Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mübarek Olsun. #regaibkandili #HayırlıKandiller https://t.co/2PAiGiZK9I
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifinin 158. yılında, bereketin, dayanışmanın ve üretenin günü, Dünya Kooperatifçilik Gü… https://t.co/KgNFtOsxMs
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2022
YÜKSEL TOHUM Maskot