İş Başvuru Formu’yla İşlenen Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni

Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Yüksel Tohum Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.İş Başvuru Formu’nda paylaşacağınız:

1) Kimlik ve iletişim bilgileriniz; çalışan adayı ile irtibat kurulabilmesi ve çalışan adayının işe kabul edilebilmesi halinde özlük dosyasının hazırlanabilmesi amaçlarıyla,

2) Askerlik durumu, çalışanın iş sözleşmesi süresince çalışmasını kesintiye uğratabilecek bir durumu olup olmadığının tespiti ve 1632 No.lu Askeri Ceza Kanunu md. 75 hükmüne uyum sağlayabilmemiz amacıyla,

3) Öğrenim bilgileriniz; adayın iş için yeterli mesleki deneyim ve eğitim bilgisine sahip olup olmadığının tespiti amacıyla, 

4) Tamamlayıcı bilgiler, işe uygun olup olmadığını daha iyi analiz etmek, talep edilen işi, ücret beklentinizi tespit etmek, fazla mesai altında çalışıp çalışmayacağınızın, vardiyalı çalışıp çalışmayacağınızın tespiti amaçlarıyla,

5) Referans bilgileri; hakkınızda referans alabileceğimiz kişilerle görüşebilmek ve sizin iş için uygun olup olmadığınızı tespit edebilmek amacıyla,  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenmektedir.

Söz konusu kişisel verileriniz, Kanun’un 5. maddesinde yer alan ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik olmayan yollarla işlenmektedir. Kişisel verileriniz, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Kurşunlu Mah. Madenler Sk. No:12/A Aksu/Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

🎖YAYLA ÜRETİMİNDE ZİRVEYE OTURAN ÇEŞİTLER PAYLAŞMAKLA BİTMEDİ 😊 🌟YT 195-Badem 🌟KITIR-Badem 🌟GÜLPEMBE-Pembe 🌟DİLEK-… https://t.co/7Ln1BgkIWW
Yayla bölgeleri üreticileri bu sezon da çeşit tercihlerini kaliteden yana kullanıyor. Üretimde çeşitliliğin artması… https://t.co/kF82JLAfeQ
Hayal Ettiğinizden Fazlası: BURHAN 🍅 ✅Meyve 300 gr. ✅Erkenci ✅Çok Güçlü ✅Yüksek Tonajlı ✅Raf Ömrü Uzun ✅Boğum Ar… https://t.co/gytUogiYdQ
Yeni yılda yepyeni çeşitlerle damga vuruyoruz! ⭐EN İYİLER İÇİNDEN MUHTEŞEMLERİ SEÇTİK⭐ 🆕Lokman 🆕Sarvan 🆕Kıraç 🆕Çözü… https://t.co/Fq0WmLQgKr
Yurtiçi Satış & Pazarlama Ekibimizle #YerliyizHerYerdeyiz ! Her geçen gün büyüyen ekibimiz, üstün nitelikli çeşitl… https://t.co/cIEnUtT7Jj
2021'in tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini, üreticimizin yüzünü güldüren bir yıl olmasını diliyoruz.… https://t.co/6qVM0bYfbe
DAHA VERİMLİSİ YOK! 🌟ULUHAN🌟 🆕 Yeni Oval Kokteyl Domates ✅Güçlü Bitki ✅Yüksek Hastalık Toleransı ✅Yüksek Soğuk Per… https://t.co/jqQ7wneHML
GÜCÜYLE LEZZETİYLE PEMBE DOMATES SEGMENTİNİN BAŞ TACI 👑 GUSTO 👑 ✅ Güçlü Bitki ✅ İri Meyveli ✅ Çok Erkenci ✅ Tat v… https://t.co/dQ0D5bVDj4
👑 LİDYA 👑 ÇARLİSTONUN KRALI ✅Güçlü Bitki ✅Mükemmel Kış Verimi ✅TSWV Toleransı ✅Körüksüz Düz Meyve ✅Raf Ömrü Uzun… https://t.co/GWuFZ30SmH
KARPUZUN MİMARINDAN USTALIK ESERİ: USTA 🍉 ✅Erkenci ✅Orta Güçlü Bitki ✅Meyve İçi Mükemmel Kırmızı ✅Gevrek ve Sulu ✅… https://t.co/t6jJ1cK6xE
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2021
YÜKSEL TOHUM Maskot