İş Başvuru Formu’yla İşlenen Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni

Bu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Yüksel Tohum Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.İş Başvuru Formu’nda paylaşacağınız:

1) Kimlik ve iletişim bilgileriniz; çalışan adayı ile irtibat kurulabilmesi ve çalışan adayının işe kabul edilebilmesi halinde özlük dosyasının hazırlanabilmesi amaçlarıyla,

2) Askerlik durumu, çalışanın iş sözleşmesi süresince çalışmasını kesintiye uğratabilecek bir durumu olup olmadığının tespiti ve 1632 No.lu Askeri Ceza Kanunu md. 75 hükmüne uyum sağlayabilmemiz amacıyla,

3) Öğrenim bilgileriniz; adayın iş için yeterli mesleki deneyim ve eğitim bilgisine sahip olup olmadığının tespiti amacıyla, 

4) Tamamlayıcı bilgiler, işe uygun olup olmadığını daha iyi analiz etmek, talep edilen işi, ücret beklentinizi tespit etmek, fazla mesai altında çalışıp çalışmayacağınızın, vardiyalı çalışıp çalışmayacağınızın tespiti amaçlarıyla,

5) Referans bilgileri; hakkınızda referans alabileceğimiz kişilerle görüşebilmek ve sizin iş için uygun olup olmadığınızı tespit edebilmek amacıyla,  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenmektedir.

Söz konusu kişisel verileriniz, Kanun’un 5. maddesinde yer alan ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik olmayan yollarla işlenmektedir. Kişisel verileriniz, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Kurşunlu Mah. Madenler Sk. No:12/A Aksu/Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun! #RegaipKandili https://t.co/qzbqwHSaYy
⭐ DOMATESİN YILDIZI SOYKAN 🍅 ✅Güçlü, Erkenci Bitki ✅Boğum Arası Kısa ✅Çok Sert, 300 gr Meyve ✅Kaliteli, Verimli ✅H… https://t.co/0pzhJ3Bjds
ÜRÜN TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ! 👑 TÜRKAY F1 👑 📍26 Ocak Perşembe (YARIN), Saat 10:00-16:00 📍Ercan Ak Serası, Mu… https://t.co/fTLo5OeyLA
EN GÜÇLÜ EKİP! ⭐KANO F1 (Silindirik Patlıcan) ⭐KARTAL F1 (Silindirik Patlıcan) ⭐BOĞAÇ (Patlıcan Aşı Anacı) ✅Güçlü,… https://t.co/VK0f16LwPv
🏆Türkiye'nin ilk GSPP sertifikalı tesisi olarak 2017'den beri hijyen uygulamalarında iyileştirmeler yaparak sertifi… https://t.co/4IFJBY4vYI
Çin Ticaret Müşavirimiz Adnan Akgöz, Çin‘in Shandong eyaletinde 2020 yılında faliyete geçen Yüksel Tohum China dene… https://t.co/2c8asjzhV8
🍅SOYKAN KAHVE SOHBETLERİMİZE DAVETLİSİNİZ.☕ 📍17 Ocak Salı Günü ESKİHİSAR Köy Kahvesinde, Saat 19.30'da 📍18 Ocak Ça… https://t.co/N1T115R3lq
🍅 ZÜMRÜTOVA'DA 'SOYKAN' KAHVE SOHBETLERİMİZE DAVETLİSİNİZ! ☕ 📍16 Ocak Pazartesi Günü, 📍 Saat 19:30'da, 📍 Zümrütov… https://t.co/kUlQbsHEp7
⭐ ÇÖZÜM İLE SEN DE KAZAN ⭐ ✅ Güçlü, Erkenci Bitki ✅ Kırmızı ve Yeşil Hasada Uygun ✅ Acı, Açık Tarla İsotu… https://t.co/4egt1KSXV2
Kazanç SARVAN ile Başlar! 🤑 🔥 Mükemmel Erkencilik 🔥 İnce Kabuk 🔥 Yüksek Tonaj 🔥 Güçlü Bitki Yapısı… https://t.co/P7nSz1gyrz
Takip et: @yukselseed

Yüksel Tohum’u sosyal medyada takip edin.

YÜKSEL TOHUM Maskot
YÜKSEL TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ   2023
YÜKSEL TOHUM Maskot